Под заглавие Високите момчета пожелават успех на Златните момичета, волейболните ни национали публикуваха

...
Под заглавие Високите момчета пожелават успех на Златните момичета, волейболните ни национали публикуваха
Коментари Харесай

Съчетание с топка във видео поздрав на волейболните национали към златните момичета

Под заглавие " Високите момчета " пожелават успех на  " Златните момичета ", волейболните ни национали разгласиха занимателен и благ видеопоздрав към националния тим по художествена гимнастика преди преди старта на международните шампионати у нас с обръщение: " Подкрепете нас във Варна и гимнастичките в София! "

В специфичното си видео обръщение джентълмените от националния тим по волейбол пожелават успех на девойките от националния тим по художествена гимнастика и призовават българите да поддържат грациите в залата в София, до момента в който " лъвовете " водят първите си значими борби пред горещата аудитория във Варна. По едно и също време националните ни тимове по волейбол и по художествена гимнастика, се впускат в сериозна конкуренция в международни шампионати, на които страната ни е хазаин. На 9 септември в Двореца на културата и спорта във Варна волейболистите излизат против Финландия в първи мач от шампионата, на който сме домакини дружно с Италия. От 10 септември пък в " Арена Армеец " в София стартира шампионата по художествена гимнастике.

След следващата си тежка подготовка във Варна " високите момчета " смениха за малко волейболните топки с топки за художествена гимнастика и с усмивка изпратиха положителна сила към " златните девойки ". Волейболният " отбор " в състав - Валентин Братоев, Розалин Пенчев, Теодор Салпаров, Георги Сеганов и Николай Учиков, се включи в особено комбиниране с смешки и топки за художествена гимнастика. След като се увериха, че тази територия е непокътната за надарените български грации, " лъвовете " взеха решение да пробват упражнението " живописен волейбол " с топки за гимнастика. 

Волейболните ни национали ще изиграят мачовете си от първата фаза сред 9 и 18 септември във Варна. " Лъвовете " се изправят против Финландия (9 септември), Иран (13 септември), Пуерто Рико (14 септември), Куба (16 септември) и Полша (18 септември). Положителни резултати пращат България във втората фаза в " Арена Армеец " в София сред 21 и 23 септември - тъкмо след края на международното състезание по художествена гимнастика. Преди предстоящата поява на волейболистите в " Арена Армеец ", столичната зала ще бъде подвластна на осъществяванията на Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн в самостоятелната конкуренция и на " диамантите " от ансамбъла на България. 

След 48 години България отново е хазаин на международно състезание по волейбол, а след 31 години - на международно състезание по художествена гимнастика. През септември по света ще се приказва извънредно доста за България около спорта. Страната ни е хазаин и на международно състезание по гребане за мъже и дами в Пловдив, мачове от Лигата на нациите играят и националите ни по футбол. Българската федерация по волейбол и персонално момчетата от националния тим пожелават триумф на всички български спортисти.

А ето го и съчетанието с думи от волейболистите към гимнастичките и българските почитатели: " Не остана! 9 септември наближава! Очакваме ви във Варна на международното състезание по волейбол. По същото време има и друго значимо международно състезание за България. Докато ние играем във Варна, в София за медали ще се борят от националния тим по художествена гимнастика. Като джентълмени им пожелаваме триумф. Подкрепете " златните девойки " в София и нас - високите момчета, във Варна. Защото всички играем дружно за България! "

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР